HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Márton napi forgatag

2011.11.02. 18:51 Matteo78

Ahogy betoppantunk novemberbe, úgy kezdtek el sokasodni a Márton nap, a liba és a bor köré szerveződött események. Szinte minden nap érkezik egy-egy újabb eseményre meghívó. A portugieseres elmélkedés kapcsán is felerősödött bennem a vágy, hogy valahova elmenjünk egy jót borozni, s mellé finomat enni.

November 10.ére már el vagyunk kényeztetve:  Vylyan Pince kóstolója a Budai Borszalonban, Márton napi borvacsora a Hellers étteremben Bodri Pincészettel avagy Lelovits kóstoló a Borkápolnában.

11.én pénteken este nagyon jónevű borászok borival töltehtünk el egy remek estét a Gellért Hotelben.

A hétvégén Szent Márton Újborfesztivál és Libator a Skanzenban Szentendrén.

Ha megnézném a borokat Sümegen, végigkóstolhatnám a Palota Pince borait is egy kellemes vacsora mellett szombat este. Ugyanekkor Villány felé járva a Polgár Pincénél lesz borvacsora és új bor köszöntő illetve szentelő vigalom.

 

Szólj hozzá!

Címkék: nap 2011 márton

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr303348515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása