HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Őszi borkatalógusok II. rész

2011.09.02. 18:53 Matteo78

Mint várható volt,az első katalógust hamarosan követte a második is. Rögvest kiderült, hogy nem olyan vaskos mint a korábban bemutatott gyűjtemény, s ha lehet így fogalmazni, kevésbé felhasználóbarát is. Több helyen nemhogy évszám, de még a pincészet sem derül ki a bor leírásából. Azért bízom benne, hogy a legtöbb borivónál, mint nálunk is, ezek azért fontos szempontok.

Összegyűjtöttük, hogy mely borok azok amelyek fent vannak a borozunk.hu-n és a Tesco borkakalógus 2011-ben is, sőt értékelve is voltak. Ez alapján elég erős mezőnyt gyűjtött be az áruházlánc. Részletek itt, de azért az évszámokat ellenőrizzétek!

A képet az áruház online oldaláról vettük.

Átnézve a katalógust, a balatoni borok közül a Figula Olaszrizling az egyik kedvenc, 21%-os kedvezménnyel, szinte Áfa mentesen kapható :-), 1349 Ft-ért. Az Egri Korona Borház kései szüretelésű borairól is szép emlékeink vannak, megállja a helyét egy-egy ünnepi ebéd végén is akár.

Tokaji borokból is van választék, Degenfeld Muscat Lunelje nagyon szimpatikus, lehet kipróbálom.

Ha valaki villányi rosé összekóstolást tartana ebben a kellemes kései nyárban 20-50% közötti kedvezménnyel vehet több tételt.      

Ha vörösborok közül Heimann Boromissza az egyik amit megpróbálnék, 20% kedvezménnyel 1389 Ft. A Teleki Pincészet klasszikus borai itt 649-799 Ft közötti áron kaphatóak. A nagy vörösborok közül Gere Kopár 10% engedménnyel csábít, de a Bock Royal Cuvée 47%-os kedvezménnyel 2999 Ft-ért nagyon jónak tűnik.

Van lehetőség még kartonos vásárlásra: egy Bock és egy Günzer válogatást vehetünk meg. Illetve négy pincészet borai 30%-os kedvezménnyel kaphatóak. 

Az értékeléseitek alapján a borozunk.hu oldalon a következő borok vannak a legnagyobbra tartva:

Heimann Boromissza

Gere Portugieser

Juhász Paptag Rosé Cuvée

Gere Kopár

Takler Cabernet Franc

Gere Cabernet Sauvignon

Figula Olaszrizling

Szólj hozzá!

Címkék: tesco katalógus 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr403198268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása