HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Egri vizit

2011.08.22. 16:29 Matteo78

 A sümegi kirándulás után, civilben, családosan Eger felé vettük az irányt. Szekszárd lett volna a tervezett célállomás, de meglepően nem sikerült ott elfogadható opciókat találni. Szerettük volna, ha egy helyen tudunk lenni: apartman vagy bérelt ház, ez még megoldható lett volna. 6-8 felnőttnek borkóstolást szervezni, esetleg vacsora+bor kombinációt, ezt már nem tudtuk megoldani. Nem beszélve az olyan freestyle borozásról, amit mondjuk a Szépasszonyvölgyben meg lehet ejteni. Ha tapasztalatotok, kérem osszátok meg velünk, hátha eljutunk Szekszárdra.

A Szépasszonyvölgy önmagában sem rossz, bár elég meglepő, hogy több pincében már nem volt kiszolgálás, amikor a kiülőik még tele voltak vendéggel. Viszont két helyen remek kiszolgálást kaptunk, nem csak bort, hanem életérzést is, hogy oda feltétlen visszamegyek, visszamegyünk. Részletek itt.

Szombaton a Szalajka völgy után Simon Úr pincéjét kerestük föl. Itt is minden igényt kielégítően fogadtak bennünket, és nem csak a borok és a körítés volt zseniális, hanem a beszélgetés is. Részletek itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr483171397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása