HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

VII.Szent Jakab Napi Borfesztivál - első nap

2011.07.30. 08:43 Matteo78

 Röviden szólva nagyon pöpecre sikeredett. Utolsó pillanatra, de minden összeállt, így nagy várakozással kezdtünk neki a napnak. A szakmai programban is szerepet vállaltunk, így igazán a magunkénak érzetük a programot. 

A szakmai napot finom ebéd követte a Hotel Kapitányban, majd pedig következett a Történelmi Szőlőültetvény átadása. Nagy munkát végeztek Márkék, jó volt látni, hogy egy sokszor lehetetlennek tűnő szőlész-borász projektet sok kitartással végig lehet vinni.

A Borfesztivál megnyitása után folytattuk a szakmai munkát, amelynek az eredményeit már összeszedtem.Több izgalmas és előremutató beszélgetésen már túl vagyunk, és a mai naptól is hasonlóakat várunk.

Gyertek ti is Sümegre, gyönyörűen süt a nap, finomak a borok és csinosak a lányok:-).

Szólj hozzá!

Címkék: szent jakab sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr153111130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása