HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Sajtfesztivál és Zacc

2011.10.22. 14:52 Matteo78

Szerda este egy két lépcsős kiruccanást vállaltunk be Bencéékkel: először is az Erzsébet térre mentünk, ahol a Sajtfesztivál oldalvizén kóstoltunk a Levendula Pincétől borokat. Olvasva, hogy Alsóörs környékéről jöttek, nagyon kíváncsian vártam, mennyire fog hasonlítani nagyapám Almádi lejtőin termett szőlőből készült boraira. Nos hát annyira nem savasak…, jó kis borok, különösen Bence barátom lelkesedett értük nagyon. Legjobban a Bíbor ízlett eddig. Kóstoltunk fehéret, rozét és vöröset is.

Este pedig egy számomra különleges helyen a Zacc Kávézóban kötöttünk ki, amely egy közösségi kávéház.  Azaz például nincsenek árak, hanem a végén a kedves vendég dönti el hogy mennyi adománnyal járul hozzá a hely működéséhez. Itt finom vörösbort kóstoltunk Vesztergombiéktól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr263321981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása