HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Őszi borkatalógusok I. rész

2011.08.31. 09:38 Matteo78

Elkezdődött a szüret, itt az ideje a készletek kiforgatásának, azaz kezdődnek a boltokban a jobbnál-jobb lehetőségeket ígérő bor válogatások, akciók. A borozunk.hu oldalon összeszedtük, hogy az elsőként hozzánk megérkezett újság boraiból (Spar csoport, a kép is az oldalukról van), melyeket kóstoltátok már. Ezt itt találjátok, talán segít eligazodni a választásban.

A múlt hetek illetve a következő néhány nap is több támadást rejt a borhűtőnk ellen, így igyekeztem végignézni, hogy a kedvenceim közül megjelenik-e valami illetve van-e olyan újdonság esetleg árfekvésű tétel, amely nagyon érdekelne.

Mostanában ritkábban iszok Teleki borokat, de néhány barátom biztosan föl fog tankolni a 3 darabtól igen jó áron (599 Ft) kínált nedűből. Bockék Villányi Portugiesere is jó vételnek tűnik 2 darabnál 1000 Ft alatt. A Royal Tokajitól Áts Cuvée az egyik, amiből igyekszem beszerezni legalább egy palackkal. Az alapján, amennyire a legutóbbi boruk ízlett, lehet hogy érdemes lenne rögtön többet is venni. 

Az egri borok közül az Indián Nyár az, amelyről már többet olvastam a borozunk.hu-n, és 1390-et meg fogok rá kockáztatni szerintem.  A Pannon borrégióból ha lenne Eszterbauer Mesterünk, az instant get lenne nálam, de a Pinceátlaggal is barátkozom. Szintén nagyon csábító a Bock Villányi Imperium Cuvée is.

Jó élmény volt szembesülni vele, hogy sok bor már fent van a borozunk.hu-n és sokról van fönt vélemény és értékelés is. Ugyanakkor látszik az is, hogy még sok kaland áll előttünk, mire akár csak ennek a kiadványnak a borai felkerülnek. Kóstoljatok ti is és tartsátok nyilván illetve osszátok meg az értékeléseiteket nálunk is. Jó borozást!

A borozunk.hu közössége az alábbi borokat találta legjobbnak az akcióban részt vevő borok közül:

Takler Trió

Simon Szürkebarát

Feind Irsai Olivér

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ősz spar katalógus 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr383192419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása