HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Kóstolási finomítások

2012.01.03. 23:03 Matteo78

Az elmúlt bő egy évben egyre többen használjuk a borozunk.hu bor kóstolási rendszerét. Sok támogató visszajelzés mellett kaptunk észrevételeket is, hogy miként tehetnénk még pontosabbá, a borokat jobban leíróvá a rendszert. Már a megalkotásakor is sokat gondolkoztunk azon, hogy milyen megoldást válaszunk, amikor egyensúlyozni szeretnénk az egyszerű, áttekinthető tömörség és a borokat leíró rengeteg jellemző között.

Jelenleg egy szakértőt, sőt nem is szakértőt, hanem egy valódi borakadémikust bevonva csiszoljuk a rendszert. A meglévő szempontokban néhány a bor észlelését jobban leíró szempontot, megfogalmazást fogunk megjeleníteni. Emellett tervezzük a rendszer újabb elemekkel való bővítését is, hogy még sokszínűbben lehessen egy-egy kóstolt bort jellemezni.

Terveink szerint két lépcsős lesz az értékelés, hogy a könnyen megtanulható észlelések mellett a borokkal régebb óta barátkozóknak is legyenek izgalmas szempontok, amelyek kitöltése opcionális lesz. Az új szempontok megismeréséhez készülünk többek között az eddigiekhez hasonló blogbejegyzésekkel is.

Reméljük elnyeri a tetszésetek a megújított rendszer, amelyet hamarosan elérhetvé teszünk. Addig is és majd arról is várjuk visszajelzéseiteket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr453517888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása