HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Készül az előkóstolás a VII. Szent Jakab Borfesztiválra

2011.07.14. 22:34 Matteo78

Mint ígértük, a VII. Szent Jakab Borfesztiválon megjelenő és kóstolható borokat igyekszünk előre megkóstolni és nektek bemutatni, ezzel is kedvet csinálni. Úgy tűnik szombat este lesz erre először lehetőség és többek között a Recas Pince, a Pállfy Pince, a Palota Pince és a Ramasetter Pince borait kóstoljuk meg. 

  

A borok szombat estig folyamatosan kerülnek fel az oldalra, illetve szombat estétől láthatóak lesznek a kóstolási értékelések is. Jelöljétek be, ha ti is kóstoltátok már valamelyiket! Addig is jó olvasgatást!

Szólj hozzá!

Címkék: kóstolás bor sümeg vii szent jakab borfesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr233068458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása