HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Őszi borkatalógusok IV. rész

2011.09.29. 21:12 Matteo78

Megérkezett tegnap a következő őszi boros katalógus, most a sokat mondó címmel jelentkező Auchan Töltse Szenvedéllyel c. újságja. Kicsit spórolós, egy képhez gyakran három-négy bort is hozzáírnak, de a pincészet legalább majd mindenhol megjelenik. Évjárat nem nagyon. A kép a cég honlapjáról van.

Tokaj rajongókat megszólíthatja a bőséges kínálat Hegyaljáról illetve külön oldalt szentelnek a rozé boroknak is. Nekem kevéssé tűnik akciósnak, inkább a szortimentet vonultatja föl.

Ami feltűnt az a Teleki borok új köntöse, illetve mindez mellett a régihez hasonló árfekvése.  Ha nem lenne itthon aszú bor, itt találnék kedvemre valót, egészen a Royal Tokaji 6 puttonyos aszúig. 

Liszt év révén felkeltette az érdeklődésemet a Liszt Szekszárdi Chateau Kajmándi Cuvée mindössze 1190-ért, illetve a Mesterünk Eszterbauertől nagy kedvenc. Van egy villányi portugieser sorozat is (Jekl, Gere Tamás, Tiffán Ede és Wunderlich), darabja ez ezres. Ez jó kis összekóstolásra adja magát.

Az értékelések alapján a borozunk.hu-n az alábbi borok a legkedveltebbek az újságban is megjelenők közül:

6 pontosak:

Eszterbauer Mesterünk

Takler Cabernet Franc

Feind Shiraz Prémium

5 pontosak:

Koch Cserszegi fűszeres

Thummerer Bertram Cuvée

Gere Portugieser

Egri Korona Borház Bikavér

Mészáros Cuveé

Bock Royal

Szólj hozzá!

Címkék: auchan 2011 borkatalógus

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr53266195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása