HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Etyeken jártunk

2011.05.23. 23:24 Matteo78

Szombaton délután egy nagyon jól sikerült kirándulást tettünk Etyeken, a Pincefesztiválon. Majdnem nem értünk oda, az utat lezárták baleset miatt, és a biai kocsmák lehettek volna szóbajöhető alternatíva..., de győzőtt a józan ész...

Az elején megegyeztünk, hogy nincsenek muszály dolgok, amiket meg kell csinálni/kóstolni így arra mentünk, amerre épp kedvünk volt. Utólag végiggondolva, a borsort kicsit szofisztikáltabban is összeállíthattuk volna, de a hangultnak jót tett a kissé összevissza kóstolás. Nekem így jöttek a borok:

Feindl Shiraz 2008

Eszterbauer Mesterünk 2008

Kálna Szürkebarát 2008

Vértes Etyeki Pinot Noir 2008

Alexandra Szürkebarát 2008

Alexandra Chardonnay 2009

Takler Shiraz Reserve 2008

Nyakas Sauvignon Blanc kései szüret 2008

Viszem fel a borozunk.hu-ra hogy hogyan ízlettek a borok. Jó érzés volt, hogy tudtam a mások által korábban felvitt borokból is kóstolni, emlékezve, hogy ígéretesnek mondták az oldalon, mint pl. a Mesterünk tétel. És nem is csalódtam.

Összeséségen elmondható, hogy jó borokat kóstoltunk, ami belegondolva abba, hogy decije 300 Ft-nál kezdődőtt, ami alapján a palackár minimum 1500-2000 Ft, nem meglepő.

Jó volt néhány borásszal elbeszélgetni, remélem lesz még alkalmunk ezeket folytatni, kissé nyugodtabb keretek között.

Szólj hozzá!

Címkék: kóstolás etyek pincefesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr332927584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása