HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

VII. Szent Jakab Napi Borfesztivál, visszatekintés

2011.08.02. 13:40 Matteo78

Lassan kialudva magunkat, újra és újra megállapítjuk, hogy nagy élmény volt a sümegi borfesztivál. Ez volt az első, ahol hivatalosan is megjelentünk támogatóként. Könnyebbség volt, hogy félig hazai pálya Sümeg, s tudtuk, jó ügyet segítünk előre vinni.

Nekem nagy élmény volt, hogy sokan odajöttetek és beszélgettünk, s ennek az apropója a borozunk.hu volt. Annak örültem, hogy tényleg tud beszélgetéseket létrehozni egy weboldal, nem pedig csak online lét felé terel minket. Ez jó :-)!

Bor készítőként sok érdekes gondolatot hallottam, ami elfog kísérni az utamon. Kiemelném a méretgazdaságosság, a marketing és a szőlőfajták kiválasztása köré szerveződött beszélgetéseket, amelyekből sokat elviszek. 

Bor fogyasztóként kiemelkedett a Medvetánc, számomra ez egyértelműen a fesztivál csúcsbora. Nem szabad elfelejtkeznem a Cabernet Sauvignon-ról sem, amely éppen barikolva, sok gyümölcs aromával eltalálta az ízlésemet. A rozék közül pedig a Nagy és Nagy Shiraz rozéja volt kiemelkedő. Az édes borok között pedig az Apostol vitte el a pálmát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A borozunk.hu bejelentkezéshez kitettük a Borfesztiválra mutató linket, hogy egyszerűsítsük a borok megtalálását. Ha még van, ami nem került föl, töltsétek föl az adatbázisba. Illetve jelöljétek, hogy mit kóstoltatok a kóstoltam gombbal vagy értékeljetek, hogy részt vegyetek az augusztus 15.e utáni sorsoláson, ahol háromszor 2 db palack bort sorsolunk ki!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr533120071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása