HTML

borozunk.hu

A borozunk.hu egy közösségi oldal, melynek célja, hogy felületet teremtsen a borokkal kapcsolatos élmények és tapasztalatok megosztására - mind fogyasztóként, mind készítőnként. A borozunk.blog.hu a borozunk.hu közösség programjainak, eseményeinek lenyomata.

Friss topikok

Megtisztelő meglepetés a borozunk.hu-nak

2011.10.03. 19:33 Matteo78

Nagy örömmel fedeztük föl mindannyian a HVG Bor Plusz különszámában, az ismerős kis képet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Örömteli megtiszteltetés ért bennünket, azaz mindenkit aki használja, olvassa az oldalt, hogy mi is bemutatásra kerültünk. Jól meglepődtünk, ugyanis nem tudtunk arról, hogy szerepelni fogunk. A kép mellett - ugyanis nem csak illusztráció voltunk - kiemelésre került a portál kóstolási rendszere, az objektivitás és a hét fokozatú értékelési skála.

A cikk, melynek címe: " Legyünk művelt borisszák" persze nem csak rólunk szól, hanem megjelenik a vinoport, a Művelt Alkoholista, a Borigo, a Pécsi borozó vagy éppen Albertgazda oldala is, mint lehetőség a borivás háttértudásának elmélyítésére. Végigolvasgatva a kiadványt, több tanulságos cikket, interjút olvastam, ha van egy kis időtök nézzetek bele. Nekem különösen érdekes volt a borász kooperációkról szóló összegzés.

 

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: hvg 2012 bor plusz

A bejegyzés trackback címe:

https://borozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr593276059

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hová vigyem az alkoholista férjemet? 2011.10.04. 22:23:54

Tisztelt pszichológusnő! kérem, segítsen nekem abban, hová vihetném el férjemet, aki alkoholista a megítélésem szerint, de ő maga ezt nem gondolja, szeretném, ha egy szakember mondaná el ezt neki, talán akkor elhinné. köszönöm, hogy válaszol, Katali...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juhat · http://borozunk.hu 2011.10.04. 12:28:40

Ez tényleg jó kis meglepetés volt! Köszönet Ritának aki felfedezte!
süti beállítások módosítása